HOME_Merel_Baeten.jpg

THE details are not the details, they make the design.

Charles Eames

Samen met mijn gezin woon ik in een herenhuis in Antwerpen, daterend uit de vroege jaren 1900. Vooral door de grondige verbouwing van dit prachtige huis met originele elementen ontdekte ik mijn grote passie voor interieurstyling. Nadat we het huis in 2016 met hulp van een aannemer volledig gestript en gerenoveerd hebben, is dit huis ons thuis geworden. En met een interieur dat blijkbaar gezien mag worden, want er zijn al verschillende fotografen langs geweest om het op camera vast te leggen. Als ik mijn eigen interieur mag omschrijven zou ik zeggen dat het een mix is van monochroom en eclectisch, designstukken vs. kringwinkelvondsten, geërfde meubeltjes en upcycling DIY projectjes. Alle kamers zijn ingericht in een totaal andere stijl of kleurgebruik, maar deze eclectische mix vormt steeds de rode draad doorheen de kamers van ons herenhuis in Antwerpen-Zuid.


MY HOME IN A BOOK!

Interieurstyliste en influencer Anne-Catherine Gerets geeft in haar nieuwe boek INTO INTERIEUR haalbare renovatietips, budgetvriendelijke maar duurzame suggesties voor je interieur en laat je binnenkijken bij woningen die haar inspireren. En één van die woningen is die van mij, yay! Hieronder vind je enkele foto’s van de fotoshoot, gemaakt door Tasja Van Rymenant. Hungry for more? Bestel dan hier het interieurboek en laat je inspireren door nog meer binnenkijkers en tips!

Fotografie: Tasja Van Rymenant


Ons huis op Interiorjunkie!

Binnenkijker van ons huis in Antwerpen dat in het voorjaar van 2019 verschenen is op Interiorjunkie, de blog van Elisah Jacobs.
Foto’s gemaakt door Emma Peijnenburg. Klik hier voor de volledige fotosessie.


The Fresh Light voor VT Wonen & Wijck

Dorothee Dubois van The Fresh Light deed een styling shoot in mijn huis voor de prints van Wijck.
Resultaat: enkele stadsprints van Wijck verwerkt in de zwart-wit gestylde ruimtes in mijn interieur!
Fotografie: Dorothee Dubois voor VT Wonen België, 2018